Kanjers van Koraal laten hun hart spreken

20-02-2018
Van 12 tot en met 17 maart 2018 neemt Koraal regio Noord- en Midden-Limburg deel aan de Week van Zorg en Welzijn. Het thema is: Kanjers van Koraal laten hun hart spreken!

Koraal is namelijk trots op al haar medewerkers en bewoners. Deze kanjers laten in de Week van Zorg en Welzijn hun hart spreken en vertellen over mooie en moeilijke momenten in de zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Koraal regio Noord- en Midden-Limburg is op zoek naar nieuwe collega's: naar schoolverlaters en iedereen die op zoek is naar een baan en opleiding die betekenis heeft. Interesse? Bezoek ons dan tijdens de Week van Zorg en Welzijn, van 12 maart tot en met 17 maart 2018.

We bieden een uitgebreid en gevarieerd programma waaronder Koraal Kanjers Live met diverse gasten en optredens en je kunt deelnemen aan onze interactieve PowerExperience!

Wil je deelnemen aan ons programma tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2018? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Aanmelden is mogelijk tot 9 maart 2018. Laat ook jouw hart spreken! 

Deel deze pagina op